Wij zijn het gezelligste team wat je maar kan vinden!

Marcel

Eigenaar

Glenn

Manager

Stefan

Medewerker

Marinda

Medewerker

Miranda

Medewerker

Bo

Medewerker

Felice

Medewerker

Marit

Medewerker

Elise

Medewerker

Shirley

Medewerker

Scarlett

Medewerker

Hoi, ik ben Scarlett en ben 18 jaar. ik werk hier nog niet zo lang maar ik voelde me al snel thuis in het team wat erg fijn is. Het is altijd gezellig en ga daarom ook met veel plezier naar mijn werk. Het is natuurlijk niet alleen maar gezelligheid want er wordt ook hard gewerkt. ik hoop hier nog vele jaren te werken.

Mike

Medewerker

Rachel

Medewerker

Femke

Medewerker

Youri

Medewerker

Guido

Medewerker

Quinten

Medewerker

Cas

Medewerker

Calvin

Medewerker

Shivara

Medewerker

Indy

Medewerker

Jelle

Medewerker

Nikkie

Medewerker
Hallo,
Ik ben Nikkie, ik ben 14 jaar oud. Ik werk bij het ouwe dorp omdat het altijd super gezellig is, niet is te gek!

Daan

Medewerker

Ben jij de volgende?